Klubtalálkozó • Szeretném, ha egy olyan Klub tagja lennél, ahol van rá lehetőség, hogy azokkal az emberekkel ismerkedhess meg, akik lakóhelytől, kortól függetlenül ugyanannak a hobbinak hódolnak, mint Te: a gyöngyfűzésnek.
  Így most szeretnélek meghívni az első Klubtalálkozónkra, melynek ideje: 2019. október 26. szombat 14-18 óráig.
  helye: 2310 Szigetszentmiklós, Komáromi u. 31/b. TisziGyöngy
  Jelentkezni ez alatt a bejegyzés alatt kell.
  Kérek mindenkit, hogy előre jelezze részvételi szándékát, mert a webbolt befogadóképessége véges. Csak 10 személy fér el kényelmesen nálunk. Így az első 10 jelentkező automatikusan megkapja a meghívónkat.
  Ha erről az alkalomról lemaradnál, semmi gond, írd be a naptáradba a következő Klubtalálkozó időpontját, ami 2020. január. 25-e szombat. Arra a találkozóra majd egy másik bejegyzés alatt lehet jelentkezni. • Szégyenlősek vagytok és privát írjátok nekem, hogy itt lennétek a találkozón 🙂 Eddig ketten jelentkeztek! Tehát van még 8 hely, ahova lehet jelentkezni. Utána marad a várólista.
  Igyekszem majd fissíteni ezt a hozzászólást, ha mások is levélben jelentkeznének. • Sziasztok!
  Én jelentkezem Hajnika, ha nem jön közbe semmi akkor ott leszek
  Kisné Juli • @Juli Remek!! Várlak majd 😄 Remélem semmi sem jön közbe 😉 • Szia Hajni! Az októberi találkozóra én is jelentkeznék! Köszi!
  Tógyerné Kriszta • @Kriszta Szuper! Jegyzem 🙂
  Akkor már 4 hely foglalt. Még maximum 6 embert képes befogadni a szoba. • Kérdés volt (nem egyszer), hogy mi fog történni a Klubnapon. Így gondoltam írok erről is nektek 🙂
  A találkozás lényege, hogy megismerjük egymást. Ti engem és én titeket 🙂 Nem tanfolyam lesz, nem fűzük. De szívesen tovább lendítelek titeket egy-egy elakadáson, ha valamiben bizonytalanok vagytok.
  Kérdés volt az is, hogy mit hozzatok. Én készülök kávéval, teával, sütivel, ropogtatnivalóval. Tehát ezt nem kell hozzatok. Aminek örülnék azok az alkotások 😄 Mutassátok mit fűztetek (nem kell az én mintám legyen!!), büszkélkedjetek és lássunk sok sok szépséget 😄
  Remélem eloszlattam pár kételyt és lesz még jelentkező. • Akkor így, egy nappal a tali előtt összesítek. Tehát négyen jelentkeztetek. Az utat remélem tudjátok, ha nem, akkor kérlek hívjatok időben, hogy tudjak segítséget nyújtani. 🙂
  Ha még utolsó pillanatban valaki úgy érzi, hogy jönne, akkor itt a remek alkalom. • Megvolt az első Klubtali!!! Ezúton is köszönöm azoknak a klubtagoknak, akik eljöttek! ♥
  Bár képeket nem hozok (elfelejtettünk fotózni, olyan jókat beszélgettünk), de higgyétek el, nagyon jó kis tali volt 😄 Csomó gyönyörű ékszert láttunk és jól elbeszélgettünk a gyöngyfűzés szépségeiről!
  Viszont a versenyt nem vettétek komolyan és csak egy gyöngyfűzőtől láttam kész terméket. Így most kihívó nélkül @Juli nyerte a Gyöngyfűzők Klubjának egy havi előfizetését! @Juli gratulálok 🙂 • Most megleptél, nagyon szépen köszönöm. Igazán jól éreztem magam, gondolom a többi lány is. Mindenkinek jó fűzögetést kívánok. Neked Hajnikám gondolkodást jó kis mintákhoz.
  üdv. Juli • @Juli Engem is meglepett, hogy nem játszott senki 😞 De lehet, hogy majd legközelebb is játszunk valami ilyet és akkor már bátrabbak lesznek!
  Visszajelzésként eddig jókat hallottam a talival kapcsolatban. Én is nagyon élveztem, hogy milyen sok különleges ékszert "tapogathattam" meg a ti csomagjaitokat bontogatva. És pillanatok alatt eltelt az idő, szerintem tudtunk volna még beszélgetni, ugye? 😄 Na, majd legközelebb 😉 • @Tiszi
  Gratulálok Juli! 🙂
  Nagyon jól éreztem magam én is a Klubtalálkozón! Remélem hamarosan megismételhetjük 🙂


Lépj be a válaszoláshoz