Klubtalálkozó
-
Sziasztok!
Én jelentkezem Hajnika, ha nem jön közbe semmi akkor ott leszek
Kisné Juli
-
@Juli Remek!! Várlak majd
Remélem semmi sem jön közbe
-
Szia Hajni! Az októberi találkozóra én is jelentkeznék! Köszi!
Tógyerné Kriszta
-
@Kriszta Szuper! Jegyzem
Akkor már 4 hely foglalt. Még maximum 6 embert képes befogadni a szoba.
-
Kérdés volt (nem egyszer), hogy mi fog történni a Klubnapon. Így gondoltam írok erről is nektek
A találkozás lényege, hogy megismerjük egymást. Ti engem és én titeketNem tanfolyam lesz, nem fűzük. De szívesen tovább lendítelek titeket egy-egy elakadáson, ha valamiben bizonytalanok vagytok.
Kérdés volt az is, hogy mit hozzatok. Én készülök kávéval, teával, sütivel, ropogtatnivalóval. Tehát ezt nem kell hozzatok. Aminek örülnék azok az alkotásokMutassátok mit fűztetek (nem kell az én mintám legyen!!), büszkélkedjetek és lássunk sok sok szépséget
Remélem eloszlattam pár kételyt és lesz még jelentkező.
-
Akkor így, egy nappal a tali előtt összesítek. Tehát négyen jelentkeztetek. Az utat remélem tudjátok, ha nem, akkor kérlek hívjatok időben, hogy tudjak segítséget nyújtani.
Ha még utolsó pillanatban valaki úgy érzi, hogy jönne, akkor itt a remek alkalom.
-
Megvolt az első Klubtali!!! Ezúton is köszönöm azoknak a klubtagoknak, akik eljöttek!
Bár képeket nem hozok (elfelejtettünk fotózni, olyan jókat beszélgettünk), de higgyétek el, nagyon jó kis tali voltCsomó gyönyörű ékszert láttunk és jól elbeszélgettünk a gyöngyfűzés szépségeiről!
Viszont a versenyt nem vettétek komolyan és csak egy gyöngyfűzőtől láttam kész terméket. Így most kihívó nélkül @Juli nyerte a Gyöngyfűzők Klubjának egy havi előfizetését! @Juli gratulálok
-
Most megleptél, nagyon szépen köszönöm. Igazán jól éreztem magam, gondolom a többi lány is. Mindenkinek jó fűzögetést kívánok. Neked Hajnikám gondolkodást jó kis mintákhoz.
üdv. Juli
-
@Juli Engem is meglepett, hogy nem játszott senki
De lehet, hogy majd legközelebb is játszunk valami ilyet és akkor már bátrabbak lesznek!
Visszajelzésként eddig jókat hallottam a talival kapcsolatban. Én is nagyon élveztem, hogy milyen sok különleges ékszert "tapogathattam" meg a ti csomagjaitokat bontogatva. És pillanatok alatt eltelt az idő, szerintem tudtunk volna még beszélgetni, ugye?Na, majd legközelebb
-
@Tiszi
Gratulálok Juli!
Nagyon jól éreztem magam én is a Klubtalálkozón! Remélem hamarosan megismételhetjük