Itt mutasd meg • Itt tudjátok megmutatni a fűzéseiteket, kezdeményeiteket, próbálkozásaitokat. Feltölthettek akármilyen gyöngymunkát, de kérlek a forrás megjelölést ne felejtsétek! • Sajnos képeket még nem tudunk feltölteni, de ahogy elérhető lesz ez a funkció, azonnal feltöltöm azt, amin épp dolgozom! • Kipróbáltam, hogy képet lehet-e blogról bemásolni. Ez is előrelépés lehet a beszélgetések elkezdéséhez! És ahogy látjátok, sikerült. Mondom, hogy csináltam:

  • Rákattintottam a blogon a képre amit ide akartam hozni
  • A kép megnyílt, ugyanazon az oldalon nagyobba (ez azért kell, mert egyébként kicsibe hozza át a képet)
  • Rákattintottam jobb egérgombbal a képre és kiválasztottam a "kép megnyitása új lapon"-t
  • Majd az új lapon megjelent kép url-jét másoltam be ide úgy, hogy a bejegyzés tetején levő (szövegszerkesztésre alkalmas) ikonok közül kiválasztottam a fekvő kép ikont (ha fölé viszed a kurzort, akkor csak a "kép" felirat jelenik meg)
  • Az ikon megnyomásával megjelenik egy szöveg az üzenetednél, ahol ki van kékítve az "image url" szöveg. Csak azt a szöveget helyettesítsd be a kép url-jével. Ha törölsz bármit a többi szövegből, akkor a kép nem jelenik meg!
   Csönge nyakék


 • Felkerültek a Csönge nyakék egységcsomagjai a webboltba. Megpróbálom ide is feltölteni a képeket, lássuk, hogy sikerül-e.
  Sajnos nem! De ha a szövegre nyomtok, akkor új ablakban megnyitja nektek a képeket.
  Csönge nyakék kék-fehér-mustár színben
  Csönge nyakék piros-bronz színben • Kaptam képet Julitól az általa elkészített Csönge nyakékről. Szerintem igazán elegánsra sikerült, ugye?
  alt text • Kisné Juli vagyok, én már nagyon vártam a Csönge nyakék mintáját, gyorsan neki is álltam, igaz kicsit változtattam a gyöngyökön mert 3 mm csiszolt helyett kúpos gyöngyöt raktam be.Csak próbaként megnéztem, hogy áll a 4 mm csiszolt helyett a kúpos gyöngy, nagyon szépen beáll, nyugodtan próbáljátok ki Ti is. Nagyon jó a minta leírás, érthető a szöveg is és a rajz is.Mindenkinek ajánlom fűzze meg mert hamar meg van és nagyon mutatós. Jó gyöngyözést mindenkinek! • @Juli Köszönöm Juli, hogy leírtad a tapasztalataidat. Nagyon tetszik, hogy ilyen elegáns szinekkel készítetted el. Örülök, hogy tetszett a minta és érthető volt a leírása is! • És mivel végre működik a képfeltöltés is, hát gyorsan mutatom nektek, hogy mi lesz a júliusi minta 🙂 Hátha nem láttátok még hírlevélben vagy a FB-on. 😄 f19_4_22.JPG
  k19_1_20.JPG
  ny19_8_5.JPG
  15-én a karkötő és a fülbevaló mintáját tudjátok majd letölteni a zárt részről, 30-án meg a medálét 🙂 Irtó kíváncsi leszek rá, hogy ki milyen színekben készíti majd el! Ugye mutatjátok majd??? • Kivételesen felkerült egyszerre minden egységcsomag a TisziGyöngy egységcsomagjai közé. Mivel ebben a hónapban egy egész szett mintáit kapjátok, így akár egyben is szeretnétek az egységcsomagokat. És kivételesen most mintánként 4 színben is készítettem egységcsomagokat 🙂 Remélem tetszik nektek!!
  Sok lenne ide feltölteni mindet (12 kép kerülne be egymás alá), de nézzetek be az egységcsomagok közé:
  TisziGyöngy • Mutatom nektek itt is az augusztusi előfizetéshez készült ékszereket 🙂
  GYK_augusztus_fejlec.jpg • Hoztam nektek az egységcsomagos linket, hátha pont keresitek 🙂 Nem tudom miért felejtettem el kitenni a fülbevalós egységcsomag képeket, de most pótlom egyben az összeset 🙂 Ha érdekesnek találjátok őket, akkor keressétek a webboltban:
  Egységcsomagok
  Augusztusi_egysegcsomagok.jpg • Ma kicsit csöndesebb napom van, mert visszatartották az egyik webboltba érkező csomagomat a vámon. Így ma ahelyett, hogy a webboltba érkező árút tölteném fel, befejezem végre azt a fűzést, amiből a 6 hónapra előfizetőknek lesz az ajándék minta. Nem akarom nagyon lelőni a poént, így kissé meg"buheráltam" a fotót. Mondjuk még így is látszik az aminek látszania sem kellene. Na, de itt szűk körben vagyunk, talán nem lesz baj belőle, ugye? 🙂
  Tiszi_Masni.JPG
  Ahogy látjátok a fotón (mivel még nincs kész az egész fűzés), az én damilom a fűzés végére így néz ki. Teljesen bongyor 😄 Hát megküzdök mindig, mert sokszor bontok, mire olyan nem lesz, amit már vállalni is akarok. És még az sem biztos, hogy a végén így marad, ahogy a késznél látjátok 😄 Ha sok időm van, akkor mindig variálok még... • Mutatom nektek a szeptemberi mintákból készült ékszereket. Szokás szerint nem bírtam leállni. Elkészült a gyűrű, de láttam már a medál lehetőségét belőle. Mikor készítettem a medált, már tudtam, hogy egy lépés kihagyásával és egy kis plusszal milyen elegáns fülbevaló is készíthető. Így ez a hónap is 3 mintát hoz nektek 🙂
  Tiszi_Fedora-gyuru.jpg Tiszi_Fedora-szett.jpg • @Tiszi Gratulálok, nagyon tetszik! Szeretném megtanulni, még valódi kezdő vagyok. • @Puszedly Örülök, hogy tetszik. 🙂 Köszönöm!
  Ha teljesen kezdő vagy, akkor lehet, hogy egy-két kezdő órát kellene venned. Mert ha nem tudod az alaptrükköket (pl. milyen tűvel, hányas damillal, hogy csomózzuk, hogy fejezzük be, stb.) akkor lehet ezeket a mintákat nem tudnád megfűzni.
  Ezeket az előfizetésre készített mintákat nem teljesen kezdőknek találom ki.
  Ajánlom, hogy keress a lakhelyedhez közel valami alaptanfolyamot előbb. Vagy ha közel laksz hozzám (Szigetszentmiklós), akkor szívesen összehozok én is egy tanfolyamot, hogy megtanuld az alapokat. Ha ez a lehetőség nem jó neked, akkor keress olyan tananyagot ami a kezdőkre íródott. Úgy emlékszem, hogy Kereki Kriszta csinált ilyen online tananyagot. • Itt is mutatom nektek, hátha itt olvastok és nem a Facebook-on. Kikerültek az egységcsomagok a havi mintákhoz. Tehát Fedóra egységcsomagok mérhetetlen mennyiségben 😄
  Fedóra_egységcsomagok.jpg • Ki szereti a Hupikék Törpikék fagyit? @kereva fűzte meg tiszta kékből a Cornettó fülit 🙂 Nekem nagyon tetszik! Remélem nektek is!
  Kerepeczki_Eva.jpg • És még egy elkészített ékszer fotót kaptam 🙂 @bolega Vali készítette el az Elga karkötőmet. Úgy örülök a fotóknak. 😄
  Bolega_Vali.jpg • Mivel másodjára kaptam úgy képet, hogy azt írtátok, hogy nektek nem sikerül feltölteni képet, megkérdezem:
  Mi a hiba a fórumba, hogy nem sikerül? Miért nem sikerül? Mit tapasztaltok ami miatt nem sikerül? Mert ha tudom mi a hiba, akkor tudok rajta segíteni, javíttatni. 😄
  De egyelőre csak azt a jelzést kaptam, hogy nektek nem sikerül képet feltölteni és ez szomorúvá tesz. Én szeretném ha elöntené ezt a topikot a sok sok ékszerfotó 😄 Színeket akarok látni!! 😄 Szóval segítsetek, mondjátok miért nem sikerül feltölteni a képeket? • Gyorsan leírom nektek, hogy én miként töltök fel képeket a fórumba. Mert ahogy visszaolvastam csak azt írtam eddig le, ahogy a linkkel való feltöltést kell csinálni. De a gépről/telefonról feltöltésről még nem csináltam nektek leírást.
  Úgy kell kezdeni, hogy a lap alján ráböksz a kék színű Válasz gombra (kivéve, ha valakinek akarsz választ küldeni, mert akkor az ő írása alatti kék szövegű válaszra kell nyomni). Majd megnyílik egy felület a lap alján (telefonon ez sajnos betakarja az egész képernyőt) ahol a bal oldali részen lehet írni, a jobb oldalin mutatja, hogy mi kerül ki elénk. A doboz tetején láttok egy sor piktogrammot, ami egy "B" betűvel kezdődik és egy fehér lap-nyíllal zárja a sort. Ha rávezetitek az egeret a piktogrammokra, akkor feljön a magyarázó szöveg. Ne kattintsatok, csak vigyétek fölé az egeret. Telefonon sajnos ilyen lehetőség nincs, de ha megtanuljátok, hogy melyik mit jelent, akkor nem fog gondot okozni 🙂
  Jobbról a második gomb (telefonnál itt el kell tekerjetek a végére vagy megfordítani a képernyőt, hogy lássátok!) a kép feltöltés gombja. Erre rákattintva beugrik egy ablak, ahol kiválasztod a képet és a megnyitás gombra nyomva automatikusan feltölti. Jobb oldalon azonnal meg is jelenik a kép, tehát látjátok, hogy sikerült és hogy jól sikerült. Ha feltöltöttétek és elküldenétek a hozzászólást, akkor a kék színű Küldés gombra kell bökni és már látjuk is amit írtatok/mutattatok. 🙂
  Köszönöm előre is a képeket, nagyon nagyon fogok nekik örülni!


Lépj be a válaszoláshoz