Itt mutasd meg
-
@bolega egy kicsit bután mutat, de a képen látható piros "karikával" bekarikázva, hogy melyiket kell megnyomnod, hogy felugorjon az ablak, ahonnan kiválaszthatod amit fel akarsz tölteni
-
Mutatom itt is az új mintákat, amiket az októberi előfizetők fűzhetnek majd meg
-
Ha valaki megfűzte az Elga karkötőt, akkor ilyen egyszerűen fűzhet mellé egy fülbevalót is
Csak meg kell állni a második DiamonDuo fűzésnél és rögtön fordulni. Ugye, hogy nem nehéz?
-
@Juli küldött nekem fotót a Fédra szettjéről. Már tervezi a szett bővítését. Remélem arról is kapunk képet
Nektek hogy tetszik?
-
Ők lesznek a novemberi előfizetés mintái. Kendra karkötő (többsoros, tekerhető verzió) és Jente bogyó.
-
Sziasztok! Nálam ilyen lett a Fedóra gyűrű
Nagyon tetszik a minta, köszönöm Hajni!
-
Mit szóltok, gyakoroltunk kicsit a Jente bogyóval
Hárman háromféleképpen képzeltük el a színeit. És szerintem mindegyik igazán szemrevaló lett. Nektek melyik tetszik?
-
Mutatom nektek a decemberi mintákhoz készült ékszereket
Természetesen a karácsonyi készülődés ihletett meg. Itt most mindkettőt fülbevalóként láthatod, de bármelyiket elkészíteheted egy egyszerű medálkának is. Vagy ajándékkísérő lehet a karácsonyfa alá
-
@Tiszi köszi gyönyörűek! Jövök előfizetni a következő félévre és remélem az ünnepek alatt lesz időm fűzni és mutatom én is őket! Márti
-
@mártusi Köszönöm és nagyon örülök, hogy tetszenek
És ha megfűzitek, mutassátok, hogy el is higgyem, hogy értelme van csinálni
-
Szia Hajni! Nagyon megtetszett a Hanni medálod, így nem is nyugodtam míg meg nem fűztem.
Nálam ilyen lett...!
-
@Zsuzsa Nagyon jó lett! Tetszik a kék és krém keveréke! Örülök, hogy megmutattad